13 juni 2011

Cevapcici & grönsaksröra med ajvar

Cevapcici; avlånga köttbullar. Praktiskt att ha i frysen, bara att steka när det behövs.


Grönsaksröra till: stekte röd paprika med vårlök i kokosfett. La till creme fraiche, ajvar och smulad fetaost.
Lite färsk persilja över det hela.

Smaklig måltid!

2 kommentarer:

  1. Så himla trevligt med en fransk-svensk matblogg!! Jag blir lite nyfiken på hur man gör Cevapcici, har du något recept?:)

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket och välkommen hit!
    Har inget särskilt recept nej, mina är färdiglagade frysta.
    Men det är helt enkelt avlånga köttbullar gjorda på nötkött och eventuellt lamm, ägg, vitlök, lök, spiskummin, paprikapulver, svartpeppar, salt. Vanligtvis med blötlagt bröd eller lite mjöl. För oss lchfare kan det ibland fungera med lite mandelmjöl istället så det håller ihop.
    Säg till om du provar att laga egna!

    SvaraRadera