Det var helt underbart gott och maten var väldigt estetiskt upplagt.
Förrätterna:
Grön sparris med misosås och sesamfrön
Algsallad med risvinäger
Tofu med två såser
Huvudrätterna:
Ris täckt med ål och ägg kokta i karamelliserad sojasås
Ris med vinäger och teblad, täckt med lax-sashimi, räkor, karamelliserad ål, omelett och kokta tofu-blad
Ris täckt med karamelliserad ål och torkade alger
Till serverades en soppa, marinerade rädisor, spenat och morötter.
Vackert, gott te
Efterrätterna:
Glass på grönt Matcha-te med en kräm på röda bönor
Små japanska bakverk
Efterrätterna serverades med en kopp Hojicha-te; ett rostat grönt te.
Som sagt; allt var underbart gott, men som ni kan se så blev det en hel del extra kolhydrater under middagen. Och en del magont på kvällen efteråt...
Men, men, nu är allt bra igen, och jag fick njuta av en äkta japansk middag.
så underbart vackert!
SvaraRadera