30 april 2012

Köttfärssås med riven parmesan



Köttfärssås är riktigt gott. Denna gången lät jag den koka ihop en bra stund, så det blev mer som en köttfärsröra.

Hade i svamp, purjolök, krossade tomater, soya, kanel, peppar, grädde, gurkmeja.
Riven parmesan över, lite sallad vid sidan om.



3 kommentarer:

  1. Köttfärssås är alltid favvorätt hemma hos oss! Och den blir ännu godare om den får kokas länge, precis som du gjort! :)
    Ha en fin kväll!
    //Lana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst blir det! Ibland glömmer jag det och lagar den snabbt, men bara 10-15 minuter extra räcker för att få den riktigt krämig och god!

      Radera
  2. Köttfärsås är ju alltid gott! Kan ju varieras en hel del med ...

    Ha en bra dag!!

    =)

    SvaraRadera