05 september 2012

Ugnsrostad paprika med pestosås

Den här middagen kändes lyxig fast än att den var så enkel att förbereda.

Jag skivade 2 paprikor som jag la i en ugnsform med några vitlöksklyftor med skal på. Salt, peppar, olja.
In i varm ugn ca 30 minuter, rör om lite då och då.

Under tiden blandar du ihop creme fraiche med pesto och lite fransk senap.

Och till sist steker du en biff eller som här hamburgerkött.


6 kommentarer:

  1. Mums! Paprika och aubergine är nog det jag tycker är godats att ugnsrosta.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, speciellt med hela vitlöksklyftor!

      Radera
  2. Oh, vad gott! Håller med, det enkla är oftast det godaste! :)
    Ha en fin dag!
    kram
    //Lana

    SvaraRadera
  3. Enkelt OCH gott!
    Det kan knappast bli bättre :)

    SvaraRadera