Vi köpte en hel fisk, och så skar dem filéer av den i fiskboden.
Väl hemma la jag filéerna i en ugnsform, strödde över torkad dill, pressad citron, salt och lite olivolja.
Tillagningstid i ugnen ca en kvart, 180 grader.
Som tillbehör blev det dill-blomkålsris.
Jag stekte riven blomkål i smör, och la till torkad dill, salt och en liten näve frysta ärtor.
Och självklart lite hemlagad majonnäs till, som jag hade blandat med pressad citron.
# dannies LCHF |
Som tillbehör blev det dill-blomkålsris.
Jag stekte riven blomkål i smör, och la till torkad dill, salt och en liten näve frysta ärtor.
# dannies LCHF |
Och självklart lite hemlagad majonnäs till, som jag hade blandat med pressad citron.
# dannies LCHF |
Det ser så gott ut...menar fisken :-) Vi kallar den för forell i Sverige...
SvaraRadera