
Bra frukost med 2 stekta ägg och stekta sucuk-skivor; en kryddig och smakrik korv från Turkiet som är jättegod att steka.
Efter en tur på stan blev det lunch på restaurang:
Jag har märkt att de på svenska restauranger är väldigt flexibla när det gäller att byta ut ingredienser i deras maträtter, och allt detta med ett leende! Vad skönt! Riktigt så enkelt är det inte i Frankrike.
Åt litet mellanmål hemma på eftermiddagen bestående av några skivor stekt sucuk med lite smält ost ovanpå.
Till middag, ett meze-bord, alltså massa små förrätter.
Kikärter med olivolja, fetaost, blandsallad, marinerade grönsaker, vitkålsfyllda marinerade paprikor...
Efter det helstekt ugns-kyckling i tomatsås med grönsaker.
Hade en klick creme fraiche på grönsakerna. Åt helt enkelt inte av brödet och riset som fanns till.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar