23 mars 2011

Första försöket till mandelmjöls-pajskal

Testade denna pajen till lunch med mandelmjöls-botten för första gången. Alltså bara mandelmjöl som blandas med smör för att forma pajskalet.

Vi blev faktiskt rätt så besvikna, det blev nämligen inget riktigt skal efter gräddningen, kanske skulle ha förgräddat det innan jag haft i fyllningen?
Och för sambon blev mandelsmaken för stark.

Innehållet var i alla fall gott, kan funka som gratäng nästa gång. Hade i både broccoli och blomkål tillsammans med laxen, och fetaosten.

Till pajen en sallad som jag försökte få lite asiatisk touch på via dressingen.
Blandade ihop rinvinsvinäger, soyasås, några droppar sesamolja och olivolja med hackad koriander. Gott!



1 kommentar:

  1. Tack för tipsen!
    Synd jag inte kunde ge ett tips tillbaka, angående pajskalet. Jag brukar helt enkelt hoppa över pajskalet för egen del. När vi väl äter paj, blir sällan.

    SvaraRadera