21 mars 2011

Plock-tallrik till lunch

Var inte så jättehungrig till lunch, och inte särskilt matlagnings-sugen heller, vilket kan hända ibland när jag bara ska laga till mig själv.
Men visst kan man äta gott och bra ändå!


Tomat och mozzarella -skivor med lite hyvlat smör, olivolja, och balsamicovinäger. Svarta oliver. Paprika med lite olivolja. "Viande de Grison".

Viande de Grison görs i Schweiz, det är gjort utav torkat ox-kött, med tillsatt salt, örter från Alperna och kryddor. Det är verkligen underbart gott. Vore det inte så dyrt, så skulle jag kunna äta det varje dag!
Denna var dessutom den godaste jag någonsin smakat på. Vi köpte den ju på matmässan av schweizare! Helt annan grej än den man hittar inplastad i affären.

Drack genmaisha-te till, ville ha något varmt. Nu är jag redo för min powerplate-träning. Eller ja, halvt redo, för jag har ju fortfarande träningsvärk från fredagens pass. Vi får se hur det går!

2 kommentarer:

  1. Gud va du är duktig på att lägga ut recept! Blir alltid sugen på mat när jag är in här.. Så jag borde gå in här oftare.. är dålig på att äta just nu.. Hmm.. Tusen tack för alla tips!

    SvaraRadera
  2. Vad glad jag blir! Om jag kan hjälpa folk med att hitta inspiration och recept så är det ju super!
    Hoppas du hittar rätter som passar dig.

    SvaraRadera