03 september 2011

Mat i Barcelona - fotoinlägg

Stekt småfisk och bläckfisksallad:

Pinchos:

Nötter och choklad:

Bläckfisksallad:

Fisksoppa:

Paella:

Musslor:

Vild piggvar a la plancha med escalivada (typisk katalansk rätt av ugnsbakade aubergine och paprika med olivolja)

Zarzuela:

Tapas; musslor, pimientos de padron, friterad bläckfisk:

Tapas igen: musslor, pimientos de padron, friterad småfisk:

Fiskmarknad:

Grillade sardiner:

Gaspacho:

Grillad fylld bläckfisk med sallad:

 Patatas baravas, kyckling-spett med tomatbröd, ansjovis i vinäger och musslor:

 Grillas kyckling, korv, majs på bröd med sallad:

Ansjovis i vinäger och olivolja:

Strandlunch; hamburgare i baguette(!), räkor med massa vitlök, oliver och sallad:

1 kommentar: