28 november 2011

Senapslax med zucchini-spaghetti

Det här är enkelt (säger jag det ofta?) och riktigt gott.

Senapslaxen kommer från Per & Katarina Wikholms kokbok "LCHF till vardags".
Enklare laxrätt får man leta efter!

Rör ca 1 dl creme fraiche med 1/2 msk fransk senap, salt och peppar. Bred smeten över laxen. Grädda ca 15 minuter i ugnen på 200 grader.

(Jättedålig bild tyvärr)

Till fixade jag till zucchini-spaghetti med en julienne skärare. Stekte snabbt på hög värme med pressad vitlök och kryddor. Några skivor gurka till.

1 kommentar:

  1. Stefan Nilsson6 december 2011 02:37

    Förra veckan blev jag klar med en sajt som listar inägg från LCHF-bloggar, YouTube och samtliga tidningar. Vore kul om du ville ta en titt om jag har glömt någon viktig blogg:

    LCHFbloggar.se

    SvaraRadera