23 november 2011

Fisk - och blomkålsgratäng

Det är inte enkelt att ta bra foton på en gratäng, faktiskt!

Så här gjorde jag ungefär:

Förkoka blomkålsbuketter i grönsaksbuljong ca 5 minuter. 
Lägg i en ugnsform med tinade fiskfiléer och några körsbärstomater. Krydda.
Blanda ihop ett stort ägg med creme fraiche, lite grädde och riven ost. Häll över blandningen på fisken. 
In i ugnen tills fisken blir klar. Ta ut gratängen 5 minuter innan och lägg på massa riven ost, in i översta delen av ugnen de sista 5 minuterna.


Servera gärna med en grönsallad till.

3 kommentarer:

  1. Ser godare ut än den vi gjorde! haha

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket! Vad kul att du gillar bloggen!

    Ariel, jag kanske inte förklarade så bra på telefon. ni får försöka igen helt enkelt! =)

    SvaraRadera