11 juli 2012

Lax, ratatouille och ruccolapesto

 Stekt lax till middag är alltid lika gott. Hade ratatouille i frysen som jag bara värmde på.



Jag improviserade ihop en ruccolapesto med vad som fanns hemma! 

Ca 40 g ruccola, 1/2-1 dl nyriven parmesan, ca 1/2 dl olivolja, 1/2 dl solrosfrön. Bara att mixa alltihopa och smaka sig fram till rätt konsistens. Ett alternativ när man är trött på creme fraiche - röror.


6 kommentarer:

  1. Pesto: gott
    Lax: lovely
    Färdiga grejor i frysen: toppen

    SvaraRadera
  2. Oh, ratatouille är ju så himla gott! Det åt jag nästan alltid som tillbehör i Paris! :)
    Gott med hemmagjord pesto också! :)
    Ha en toppen kväll!
    kram
    //Lana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vi hade tur, den där frysta ratatouillen var riktigt god också!

      Radera
  3. Mmm vad gott det ser ut! Älskar lax :)

    Kram C

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag skulle kunna äta lax oftare, men det är rätt så dyrt här faktiskt.

      Radera