Stekt lax till middag är alltid lika gott. Hade ratatouille i frysen som jag bara värmde på.
Jag improviserade ihop en ruccolapesto med vad som fanns hemma!
Ca 40 g ruccola, 1/2-1 dl nyriven parmesan, ca 1/2 dl olivolja, 1/2 dl solrosfrön. Bara att mixa alltihopa och smaka sig fram till rätt konsistens. Ett alternativ när man är trött på creme fraiche - röror.
Pesto: gott
SvaraRaderaLax: lovely
Färdiga grejor i frysen: toppen
Håller med! ;)
RaderaOh, ratatouille är ju så himla gott! Det åt jag nästan alltid som tillbehör i Paris! :)
SvaraRaderaGott med hemmagjord pesto också! :)
Ha en toppen kväll!
kram
//Lana
Ja, vi hade tur, den där frysta ratatouillen var riktigt god också!
RaderaMmm vad gott det ser ut! Älskar lax :)
SvaraRaderaKram C
Ja, jag skulle kunna äta lax oftare, men det är rätt så dyrt här faktiskt.
Radera